Parkrijk De Lanen: jouw bron van energie

Stel je eens voor... dat je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk De Lanen. Daar wordt wonen genieten.

Daar krijg je energie van.

De energie van De Lanen

Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken … Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.

Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgeving

Het woningaanbod van Parkrijk De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, volgens het concept MorgenWonen, ruime Laanwoningen tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

Wel de energie; niet de kosten

Wonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.

Parkrijk De Lanen Rijswijk "Zo dichtbij, de energie van thuis!"

Parkrijk De Lanen

De verkoop van het project verloopt in meerdere fasen. Hieronder meer informatie over de verschillende fasen.

Fase 2 is uitverkocht.

Woningaanbod fase 3

De laatste fase van Parkrijk-De Lanen bestaat uit 18 stadse woningen. Meer informatie over deze woningen wordt verwacht in het tweede kwartaal 2021.

Appartementengebouw De Beuken: 32 luxe koopappartementen

In de zomer van 2020 volgt meer nieuws over de appartementen. Prognose start verkoop juli 2021. Kijk op parkrijk-debeuken.nl voor meer informatie!

Wonen in De Lanen? We houden je op de hoogte!

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk De Lanen? We houden je graag op de hoogte. Meld jezelf vandaag nog aan voor de digitale nieuwsbrief.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Parkrijk De Lanen, Zo dichtbij, de energie van De Lanen”

Contactpersonen Parkrijk De Lanen

Robert Kuiper
Frisia Makelaars

Robert Kuiper

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans

Esther Olsthoorn
Olsthoorn Makelaars

Esther Olsthoorn