Parkrijk De Lanen: jouw bron van energie

Stel je eens voor... dat je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk De Lanen. Daar wordt wonen genieten.

Daar krijg je energie van.

De energie van De Lanen

Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken … Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.

Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgeving

Het woningaanbod van Parkrijk De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, volgens het concept MorgenWonen, ruime Laanwoningen tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

Wel de energie; niet de kosten

Wonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.

Parkrijk De Lanen Rijswijk“Voorverkoop fase 1 gestart!”

Parkrijk De Lanen - Fasen

De verkoop van het project verloopt in meerdere fasen. Hieronder meer informatie over de verschillende fasen.

Fase 1 bestaat uit 67 eengezinswoningen in diverse woningtypen

Aan de rand komen 35 Laanwoningen in verschillende afmetingen en in diverse kleurstellingen. De stoere Laanwoningen L en XL zijn resp. 5.40 en 5.70 meter brede drielaagse woningen, de Laanwoningen XXL hebben zelfs een vierde woonlaag!
De Laanwoningen zijn allemaal energieneutraal (EPC=0)

Achter de Laanwoningen in een rustig hofje worden 32 aantrekkelijke en Nul-op-de-Meter eengezinswoningen gerealiseerd volgens het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Met een MorgenWonen-huis woon je vanaf de oplevering direct zorgeloos omdat de woningen compleet worden afgewerkt met hoogwaardige wand- en vloerafwerking en een complete keuken en badkamer. De 32 MorgenWonen woningen zijn dus woonklaar!

De voorverkoop 67 woningen fase 1 is gestart. Neem contact op met één van de makelaars voor de beschikbaarheid, er zijn nog woningen beschikbaar. Informatie vind je op deze website bij ' woningaanbod-verkoopdocumentatie'

Fase 2 bestaat uit 64 eengezinswoningen

In de tweede fase worden traditionele eengezinswoningen gebouwd met een woonoppervlakte van circa 126m². De modern uitgeruste woningen zijn 5,40 meter breed en hebben drie woonlagen en een langs- of dwarskap. Tevens worden ook een aantal stadse woningen aangeboden met een gevelbreedte van 5,70 meter. De woningen hebben een plat dak, bestaan uit 3 of (sommige) 4 woonlagen en de woonoppervlakte varieert van circa 142 tot 172 m2.

Meer informatie over deze woningen volgt in de eerste helft van 2020.

Appartementengebouw De Beuken: 32 luxe koopappartementen

Prognose start verkoop medio 2020. Kijk op parkrijk-debeuken.nl voor meer informatie!

Wonen in De Lanen? We houden u op de hoogte!

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk De Lanen? We houden je graag op de hoogte. Meld jezelf vandaag nog aan voor de digitale nieuwsbrief.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Parkrijk De Lanen, Zo dichtbij, de energie van De Lanen”

Contactpersonen Parkrijk De Lanen

Robert Kuiper
Frisia Makelaars

Robert Kuiper

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans

Esther Olsthoorn
Olsthoorn Makelaars

Esther Olsthoorn