Autodelen in Parkrijk De Lanen

RijswijkBuiten mogen we een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid noemen. Alle woningen zijn in lijn met in de toekomst geldende duurzaamheidsnormen, zonder gasaansluiting gebouwd en hebben een hoge energieprestatie. Parkrijk onderscheidt zich op het gebied van mobiliteit met goede langzaamverkeersverbindingen.

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Per woning is in ieder geval één parkeerplaats voorzien. Om te kunnen voorzien in de mobiliteitsbehoefte, worden de verbindingen met de bestaande stations in Rijswijk en Delft verbeterd. In Parkrijk worden deelautopunten (zogenaamde mobipunten) op loopafstand van de woningen gerealiseerd. In de praktijk betekent dat er op dit mobipunt een aantal deelauto’s beschikbaar zijn, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Binnenkort wordt er gestart met een proef.

Mobipunt

Een mobipunt is een fysieke plaats waar mobiliteitsfuncties en andere voorzieningen elkaar ontmoeten. Bij deze mobipunten komen exclusief voor de nieuwe bewoners van de Parkrijk te gebruiken deelauto’s en andere voorzieningen. Een mobipunt is dus als het ware een spreekwoordelijk vertrek- of overstappunt voor iedere duurzame reis. Afhankelijk van de locatie en de wensen uit de buurt kunnen bijkomende functies aangeboden worden: zoals deelfietsen en elektrische laadpalen.

Parkrijk De Lanen Rijswijk“Start Voorverkoop fase 1
zaterdag 14 december a.s.!”

Wonen in De Lanen? We houden u op de hoogte!

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk De Lanen? We houden je graag op de hoogte. Meld jezelf vandaag nog aan voor de digitale nieuwsbrief.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Parkrijk De Lanen, Zo dichtbij, de energie van De Lanen”

Contactpersonen Parkrijk De Lanen

Robert Kuiper
Frisia Makelaars

Robert Kuiper

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans

Esther Olsthoorn
Olsthoorn Makelaars

Esther Olsthoorn