Maak van je huis een thuis met homestudios

Begeleiding op weg naar je nieuwe thuis

Als je al wel eens een nieuwbouwwoning hebt gekocht, weet je het als geen ander; onderweg naar een nieuw thuis valt er heel wat te kiezen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Homestudios begeleidt je bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Mijn Homestudios

Alle kopersopties van jouw favoriete bouwnummers ontdek je op Mijn Homestudios voor Parkrijk De Lanen fase 2. Van extra lichtpunten tot grotere opties zoals een indelingsvariant of een complete keuken. Bundel je favoriete kopersopties (inclusief bijbehorende investering) in woonontwerpen; een goed hulpmiddel om te ontdekken welke woning het beste bij je past!

In de woonontwerpen die je maakt op Mijn Homestudios vind je daarnaast alles over de unieke mogelijkheid om belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Je eigen woonadviseur

Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt de woonadviseur contact met je op. Je krijgt toegang tot een uitgebreide online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten je bij het maken van keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor je woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om je nieuwe thuis! Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Parkrijk De Lanen, Zo dichtbij, de energie van De Lanen”

Contactpersonen Parkrijk De Lanen

Robert Kuiper
Frisia Makelaars

Robert Kuiper

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars

Corrine Juffermans

Esther Olsthoorn
Olsthoorn Makelaars

Esther Olsthoorn